צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת
אם $1.34 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, Gremolata הדר & Horseradish קרם עשוי להיות נהדר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גרידת לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת, הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, ו הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הסלק: מחממים תנור ל 450 מעלות. ממלאים קערה גדולה במים.
חותכים את הירוקים מכל סלק, עוזב על 1 אינץ ' של גזע.
שים את הירוקים לתוך קערת המים כדי לשטוף אותם ביסודיות.
הסר אותם מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים סלק עצמם על תבנית אפייה טפטוף 1 כף שמן זית 2 כפות מים מעליהם. מתבלים במלח ופלפל. מכסים כל גיליון אפייה בנייר אלומיניום וסלק צלי עד מכרז כאשר פירסינג בסכין קטנה, 30 עד 45 דקות, בהתאם לגודל.
הסר מהתנור; תן להתקרר. לקצץ את השורש ואת קצות גזע של כל סלק, ואז לשפשף את הסלק כדי להסיר את העור.
חותכים סלק לפרוסות ½ אינץ עבה, לרוחב. ואז לחתוך כל פרוסה שוב לאורכו כדי ליצור אלות ½ אינץ'. הזז את הסלק לקערה בינונית והנח בצד.
מערבבים פטרוזיליה, כמחצית שאלוט טחון ופרי הדר בקערה קטנה עבור גרמולטה. תניח בצד.פרוס את הסלק נקי, יבש ירוק לרוחב לסרטי ½ אינץ'. כלול את הוורידים ואת רוב הגבעולים מדי.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף את הירוקים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רק נבול, ועדיין בצבע בהיר, על 4 דקות.
מחממים את חלקלק barest של שמן זית במחבת גדולה לא מקל או ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני גבוה עד חם מאוד אבל לא ממש עישון.
הוסף את הצדפות בקבוצות כדי למנוע צפיפות. מבשלים את הצדפות ללא הפרעה בצד אחד על 3 דקות עד קרום זהוב נחמד צורות. הפוך אותם ומבשל דקה או שתיים נוספות עד שהם בקושי שקופים במרכז.הכן את הרוטב: במחבת קטנה, לשלב את שאלוט טחון הנותרים עם חזרת, קרם fraîche ומיץ לימון העונה עם מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד fraîche קרם נמס, 1 עד 2 דקות. לשמור על הרוטב חם על אש נמוכה.סיים את המנה: תל ערימה קטנה של סלק מוקפץ ירקות על כל אחד 4 צלחות. לזרוק את אלות סלק עם 1 כף שמן זית, קמצוץ של מלח, ופלפל וכמחצית הגרמולטה. לזרוק היטב. תלוש את הסלק לבוש אטרקטיבי חצי על וחצי את הערימה של סלק ירוק. מעל כל זה עם 3 או 4 צדפות לצלחת.
מפזרים את הגרמולטה הנותרת ואת טפטוף של קרם חזרת חם.