צדפות קלויות עם חמאת צ'יפוטלה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, חמאה, מלח סלעים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה, ברוקולי צלוי עם חמאת צ'יפוטלה כתומה, ו צדפות בגריל מעץ בוויניגרט צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
במחבת קטנה להמיס את החמאה. הגדר בצד כדי להתקרר מעט
במעבד מזון מיני או בלנדר purée שום, צ ' יפוטלס, מיץ ליים adobo עד חלקה.
עם מכונת ריצת רסס בחמאה לאט עד emulsified.
מעבירים את התערובת לקערה.
יוצקים את המלח על תבנית אפייה.
מניחים את הצדפות, כוס בצד למטה, על מלח הסלע. צולים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, 8 עד 10 דקות.
עבודה על הקערה של תערובת החמאה (כדי ללכוד את הליקר צדפות) להסיר את הצדפות מהתנור ולפתוח אותם. השתמש בסכין חמאה או כלי דומה מוכנס לתוך קצה הציר ולחטט אותם לפתוח עם טוויסט. להפריד את השריר בחלק העליון והתחתון. השליכו את הצדפים העליונים.
מערבבים היטב את תוכן הקערה. זה רוטב חמאת הצ ' יפוטלה שלך.
טפטוף על 1 כפית של רוטב חמאה chipotle על כל צדפה.
להחזיר אותם לתנור עד החמאה נמסה ואת plumps הצדפה וחברות, על 3 דקות.