צדפות קריאוליות
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם קרדונות, שמנת כבדה, קובץ גאמבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צדפות, 6 צדפות, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולנקות את cardoons. מניחים בצד במים קרים כדי לכסות עם מיץ לימון.
בסיר כבד, להפחית את הקרם בחצי מעל חום מתון. בעוד הקרם מפחית, לבשל את הקרדונים במים רותחים מומלחים עד במכרז.
מסננים את ליקר צדפות לתוך קרם מופחת ולהפחית את התערובת על ידי שליש בערך 2 כוסות.
הוסף את קאיין. לחלוט את הצדפות בשמנת במשך 3 דקות.
את החום, מערבבים את אבקת הגמבו הקובץ או להוסיף קמצוץ לכל מנה ליד השולחן.
מסננים את הקרדונים ביסודיות ומסדרים אותם על מגש עמוק מחומם.
יוצקים את הצדפות ושמנת מעל cardoons.
מגישים בצלחות מרק מחוממות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;