קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ציר עוף

ציר עוף
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? ציר עוף יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה שטוחה, גבעולי סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף.

הוראות

1
שלב את כל החומרים ו 3 ליטרים coldwater בעציץ גדול. מביאים לרתיחה;להפחית את החום ומבשלים בעדינות, לקרצףאת פני השטח מדי פעם, עד המניות מוזלות בשליש אחד, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר-mesh לקערה גדולה; להשליך מוצקים. האם קדימה: המניה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בואו coolcompletely, ואז לכסות ולצנן, או freezefor עד 3 חודשים.
4
ושלוש דרכים להשתמש בו
5
פסטה בבורדו
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
להפחית מלאי בחצי כדי לרכז את טעמו.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים טורטליני או פסטת עניבת פרפר קטנה וקוקונטיל הפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
טורטליניnameטורטליניname
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מגישים עם מגורד
9
גבינת פרמזן זרוקה.מרק שום
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
מלאי מבשלים עם כמה שיני שום (orlots, אם אתה מעדיף) עד מרק טעם לטעמך. לפצח ביצה לסיר וציד מכוער. אנחנו אוהבים להכפיל את ההימור ולמלא את המרק עם השום-גומי של טוסט.אורז עגבניות
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
לטאטא כפית של רסק עגבניות לתוך מלאי ולהשתמש בתערובת במקום מים כדי cooka סיר אורז. המנה הפשוטה הזו היא טובה שלנו כדי לשרת עם שעועית שחורה או דגים צלויים alongsidepan.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף