ציר עוף מהיר
אם יש לכם מים, גזר, פגר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו ראפו ראגו, ראפו ראגו, ו ריזוטו מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, גזר, סלרי, פגר עוף, שיני שום, ופלפל לתוך סיר לחץ גדול.
הוסף מים עד שהוא מגיע 2/3 של הדרך במעלה הסיר (או עד שתגיע לקו המילוי המרבי, על פי ההוראות של סיר הלחץ שלך) ולאטום את המכסה.
להביא את סיר הלחץ עד ללחץ מלא על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, שמירה על לחץ מלא, במשך 30 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. אין להשתמש בשיטות שחרור מהיר.
כאשר הלחץ ירד, להסיר את המכסה. מסננים את המניה לקערה ומשליכים את עצמות העוף והירקות.
תן את המניה מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר (ראה הערת העורך). כאשר המניה קרה, כל שומן יעלה על פני השטח והתמצק. לרפרף את השומן לחלוטין, ומתבלים לפי הטעם במלח ים.