ציר עוף צלוי
ציר עוף צלוי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 179 קלוריות. אם יש לכם סלרי, כנפי עוף, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו ציר עוף צלוי, איך מכינים ציר עוף חום קלוי (ואהבה צעירה בקיץ), ו ציר בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים עוף בשכבה אחת על תבנית ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול.
שלב בצל ו -3 המרכיבים הבאים (דרך שמן) בקערה; לזרוק היטב לציפוי ירקות. מסדרים תערובת ירקות בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול אחרת המצופה בתרסיס בישול. צולים עוף וירקות ב 450 במשך שעה 1 ו 20 דקות או עד להשחמה, מפנה מדי פעם.
מניחים כנפיים וירקות בסיר.
יוצקים 1/2 כוס מים לכל תבנית אפייה, מגרדים כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מוסיפים לסיר 5 ליטר מים ושאר החומרים.
מניחים סיר על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 4 שעות, מורידים ומשליכים קצף לפי הצורך. מסננים מלאי דרך מסננת דקה לקערה גדולה; מחק מוצקים. מגניב מלאי לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים 5 שעות או לילה. רזה הקרושה שומן מפני השטח; להשליך שומן.