קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
מגזין

צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום

צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום
צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון & כתום לוקח על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש g חבילות צלעות חזיר, בורבון, חומץ יין, ו cm / 2in חתיכת שורש זנגביל. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו חזה בקר צלוי בתנור עם זיגוג אפרסק בורבון, לחמניות פקאן דביקות עם זיגוג כתום בורבון, ו צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר 170C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את צלעות החזיר בתוך פח צלייה גדול ויוצקים מעל מים קרים עד שהם בקושי מכוסים. בזהירות במקום בתנור ומבשלים 1 שעה. זה מרכך את הבשר ומסיר הרבה מהשומן, אבל זה גורם לצלעות להיראות אפורות ולא מרגישות בשלב זה. אל תדאג הם יהיו כהים ומבהיקים ברגע שהם קלויים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, לערבב יחד את כל החומרים עבור זיגוג בסיר וחום בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד המרמלדה מומס. הפעל את החום ולאפשר את התערובת לבועה עד שהוא מופחת על ידי כרבע.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר את הצלעות מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה 220C / גז 7 / מאוורר 200C. להטות את הצלעות ואת הנוזל לתוך מסננת בכיור ולתת את המסננת לנער טוב כדי להסיר כל נוזל עודף. להחזיר את הצלעות לפח הצלייה, לשפוך מעל הזיגוג ולהפוך אותם עד שהם מצופים באופן שווה. צולים בתנור במשך 50 דקות עד שהצלעות מכוסות בזיגוג דביק, מסתובבים ושופכים לפחות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים חם, עם סלט ירוק הרבי.