קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

צלוי כתף חזיר על גריל גז

צלוי כתף חזיר על גריל גז
חזיר צלוי כתף על גריל גז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לך צ'יפוטלה צ' ילה אבקה, אבקת שום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חזיר משך על גריל גז – לא כל כך קשה, כתף חזיר צלויה (תחת בוסטון), ו מרווה ותימין מעושן הודו על גריל גז.

הוראות

1
הכן את המכשול.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים את כל החומרים עבור לשפשף יחד, לשבור כל גושים. לטעום את לשפשף כמו שאתה עושה את זה ולראות אם אתה אוהב את הטעם, להתאים בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לשפשף את הצלי עם לשפשף. לפתוח את צלי החזיר ולמקם אותו על נייר הקצב שלו או במחבת צלייה, משהו שיכול לתפוס את לשפשף. עם שלך (נקי) ידיים לעבוד תערובת לשפשף לתוך כתף החזיר בכל רחבי, כולל בתוך כל סדקים אתה עלול למצוא בצלי ללא עצמות שבו העצם הייתה. להיות נדיב עם כמות לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
צלי חזירצלי חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
תעטוף אותו מחדש בנייר הקצב או תעטוף אותו בפלסטיק ותניח אותו במחבת (כדי לתפוס כל נוזל שעלול לטפטף), ותקרר אותו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
משרים את שבבי העץ. קח 3 או 4 חופנים גדולים של שבבי עץ (היקורי, אלון, תפוח או עץ פירות אחרים) ומניחים אותם בקערה ומכסים אותם במים להשרות אותם בן לילה (יכול גם לעשות במשך שעה לפני השימוש).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
אני חושב שזה עוזר לי שילוב של גדלים, משבבים קטנים לגושים גדולים (1 אינץ 'x 2 אינץ'). הצ ' יפס הקטן יותר יקבל עישון מהר יותר, אבל יישרף מהר יותר מדי. ייקח יותר זמן לתפוס את החתיכות הגדולות, אבל הן יימשכו הרבה זמן כשהשבבים הקטנים ישרפו את עצמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1
תביא את הצלי הצונן לטמפרטורת החדר. 1 עד 2 שעות לפני שאתה מתחיל את ברביקיו, לקחת את החזיר מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
עכשיו, אם אתה שוכח לעשות את זה, אשר עשיתי, אתה עדיין יכול להמשיך ברביקיו זה. סביר להניח שתסיים אותו בתנור בכל מקרה. זה פשוט ייקח קצת יותר זמן לבשל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
תכין את הגריל שלך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר את אחד מסרגרי הגריל. זה יהיה הצד " החם " שלך, שבו שבבי העץ ילכו. הצד השני של הגריל יהיה הצד "מגניב", ואיפה הבשר יהיה, הרחק מחום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
בהתאם למבנה של הגריל שלך, ייתכן שתרצה להסיר את" טעם בר", חתיכת מתכת דקה עם הרבה חורים בו שיושב מעל המבער. שבבי העץ יעשנו בקלות רבה יותר אם הם שכבו במיכל (חסין אש או רדיד) ישירות על המבער.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים מגש מים על הגריל: אם יש מקום על הגריל שלך, מניחים מגש אלומיניום קטן של מים על הגריל כדי לעזור למתן את החום ולעזור לשמור על הצלי מלהיות יבש מדי. מקום טוב לשים את זה על מדף עליון אם יש לך גריל אחד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
קבל את עישון הגריל. צור סירת רדיד אלומיניום דו שכבתית עם קומץ או שניים של שבבי עץ לח בו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים את הסירה ישירות על המבער בצד " חם " של הגריל אם אתה יכול (אחרת במקום על בר הטעם). הפעל את הגריל על להבה בינונית, לכסות את הגריל ולתת לו להתחמם עד שבבי העץ להתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
או שתראו עשן יוצא מהגריל, או אם תרימו את המכסה, תראו עשן יוצא מסירת העץ. אתה צריך לראות ולהריח את העשן.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
אתה תהיה מחדש את שבבי העץ מעת לעת במשך השעות הקרובות כל כך לשים יותר שבבים יבשים למים להשרות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
מבשלים צלי בצד מגניב של הגריל, בצד השמן למעלה: ברגע שהגריל מעשן, מניחים את הצלי על סורגי הגריל בצד הקריר של הגריל, הרחק מחום ישיר. אם הגריל שלך יש נקודה חמה, למקם את הצלי ממנו. אם יש צד שומני לבשר, לשים את הצד הזה פונה כלפי מעלה; השומן יהיה לעבד לאורך זמן ולהוסיף את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מכסים את הגריל, מנמיכים את הלהבה, ולתת לבישול להתחיל. הטמפרטורה שאתה רוצה לשמור באופן אידיאלי היא 107°. נסה לשמור את זה קרוב לטמפרטורה זו, בטווח של210 עד240. אם הטמפרטורה הולכת גבוהה מדי, הצלי עשוי להתייבש. אם זה נמוך מדי, זה ייקח לנצח לבשל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
לשמור על העשן ואת הטמפרטורה 225°f. זה החלק המסובך. אתה רוצה לשמור על עשן בגריל לפחות 4 שעות (6 שעות עבור צלי גדול יותר). אתה גם רוצה לשמור על טמפרטורת בישול של סביב 225°. אז, אתה צריך לבדוק את הגריל!
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
בדוק אם הטמפרטורה נשמרת בין 99° ו240, ולבדוק כדי לוודא את השבבים עדיין מייצרים, כל חצי שעה. בערך פעם בשעה אתה כנראה צריך לחדש את הסירה שבב עם שבבי יותר שבבי עץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
15
לעמוד בפיתוי לפתוח את הגריל יותר מפעם בשעה. בכל פעם שאתה פותח את הגריל הטמפרטורה הפנימית יורדת ואתה מגדיל את זמן הבישול הכולל שלך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
16
מצאתי את הדרך הטובה ביותר לבדוק את הטמפרטורה, שכן אין לי מד בגריל עצמו, הוא לשים מדחום בשר קריאה מיידית לתוך פתח במכסה המנוע בצד הבשר (הצד מגניב) של הגריל, ופשוט להמשיך לבדוק את זה. ודא קצה חיישן של החללית לא נוגע הבשר עצמו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
17
אתה רוצה להימנע מפתיחת מכסה המנוע לעתים קרובות מדי, כי בכל פעם שאתה עושה את זה, אתה מאבד חום. כמובן, אם גריל הגז שלך מקבל חם מדי, פתיחת מכסה המנוע יכול לקרר אותו במהירות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
18
צפו לזמן בישול מינימלי, אם יש לך כבר חרוץ בשמירה על 107°, של 90 דקות לכל פאונד. אז אם אתה מבשל צלי 4 פאונד, זמן הבישול הכולל יהיה לפחות 6 שעות (ובקלות יותר). צלי 8 פאונד ייקח לפחות 12 שעות של זמן בישול.
19
אם אתה רוצה לבשל 8 ק "ג של כתף חזיר מהר יותר, אני ממליץ להתחיל עם שני צלי 4 ק" ג, במרווחים על הגריל כמה סנטימטרים זה מזה, אשר יבשל רק קצת יותר זמן מאשר צלי 8 ק " ג.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
20
למקם מחדש את הצלי: לאחר 2 או 3 שעות, במהלך אחד הפתיחה לשעה של הגריל שלך כדי לרענן את שבבי העץ, למקם מחדש את הצלי כך שהצד שהיה הקרוב ביותר לחום הוא עכשיו הרחוק ביותר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
21
בדוק את הטמפרטורה הפנימית של בשר. לאחר כ 5 שעות, להתחיל לקחת את הטמפרטורה הפנימית של החזיר: אתה יכול לאכול את זה ב 74°, אבל אם אתה עושה חזיר משך הבשר צריך להיות אידיאלי195.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
22
הסר מהחום, תן לנוח: כאשר הבשר מגיע 195 ° F, להסיר אותו מהחום, אוהל אותו באופן רופף על לוח חיתוך (כדי לתפוס את המיצים) ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות, רצוי 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
23
אם לאחר 6 שעות של בישול, אם הבשר לא הגיע טמפ פנימי 195° (בדרך כלל לאחר 6 שעות, טמפ פנימי על הצלי שלי הוא כ 68°), ההמלצה שלי היא להסיר אותו מן הגריל ולסיים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
24
כדי לסיים בתנור, לעטוף את הצלי בנייר אלומיניום כדי למנוע ממנו להתייבש בתנור, ולמקם אותו במחבת צלייה, בתנור 149°.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
25
מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי מגיע 91°. אם טמפרטורת הבשר הפנימית ההתחלה שלך היא150 או כך, זה יכול לקחת בין שעה לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
26
כאשר הוא מגיע לטמפרטורה, להסיר את הצלי מהתנור ולתת לנוח לפחות 30 דקות, עד שעה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
27
משוך את החזיר. משוך את החזיר עם 2 מזלגות. רק עכשיו אתה מוסיף כל רוטב ברביקיו (וכל מיצים שהצטברו) לבשר. תטעם את זה קודם! זה אולי לא צריך רוטב בכלל, ואם זה עושה, להוסיף רק קצת בכל פעם. אחד החטאים הגדולים של ברביקיו הוא רוטב יתר בשר טוב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
28
מגישים על לחמניה עם או בלי רוטב, ועם או בלי סלט כרוב. גם נהדר עם אננס בגריל או גלם.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

2קילוגרםבשר חזיר צלוי, עדיף בוסטון התחת, ללא עצמות או עצם-ב (אתה יכול בקלות לעשות שני קילוגרם 4 בערך באותה כמות של זמן אם הגריל שלך הוא גדול מספיק כדי להתאים את שניהם)בשר חזיר צלוי, עדיף בוסטון התחת, ללא עצמות או עצם-ב (אתה יכול בקלות לעשות שני קילוגרם 4 בערך באותה כמות של זמן אם הגריל שלך הוא גדול מספיק כדי להתאים את שניהם)1בצל צהוב בינוני, קצוץשבבי עץ, היקורי, אלון, תפוח, או עץ פירות אחרשבבי עץ, היקורי, אלון, תפוח, או עץ פירות אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר לבןסוכר לבן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון2חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי2חתיכות טופי הית' בראבקת צ'יפוטלה צ' ילהאבקת צ'יפוטלה צ' ילה2חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום12 כפיות אבקת שוםפלפל שחור טחון דקפלפל שחור טחון דק12 כפיות אבקת שוםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי12 כפיות אבקת שוםכָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין12 כפיות אבקת שוםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין יבש (או טרי, טחון דק)רוזמרין יבש (או טרי, טחון דק)1חתיכות טופי הית' ברמרווה יבשהמרווה יבשה0חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

כתף חזיר בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
טעמים צפופים של שזיף כהה ושוקולד, שכבות עם אלון קלוי וגימור קטיפתי שמשתהה ומתמהמה. זוגות היטב עם בשר בגריל, בינוני גבינה חזקה או פשוט בכוחות עצמו.