חזיר צלוי כתף על גריל גז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לך צ'יפוטלה צ' ילה אבקה, אבקת שום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חזיר משך על גריל גז – לא כל כך קשה, כתף חזיר צלויה (תחת בוסטון), ו מרווה ותימין מעושן הודו על גריל גז.
הוראות
1
הכן את המכשול.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים את כל החומרים עבור לשפשף יחד, לשבור כל גושים. לטעום את לשפשף כמו שאתה עושה את זה ולראות אם אתה אוהב את הטעם, להתאים בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לשפשף את הצלי עם לשפשף. לפתוח את צלי החזיר ולמקם אותו על נייר הקצב שלו או במחבת צלייה, משהו שיכול לתפוס את לשפשף. עם שלך (נקי) ידיים לעבוד תערובת לשפשף לתוך כתף החזיר בכל רחבי, כולל בתוך כל סדקים אתה עלול למצוא בצלי ללא עצמות שבו העצם הייתה. להיות נדיב עם כמות לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
צלי חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
4
תעטוף אותו מחדש בנייר הקצב או תעטוף אותו בפלסטיק ותניח אותו במחבת (כדי לתפוס כל נוזל שעלול לטפטף), ותקרר אותו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
משרים את שבבי העץ. קח 3 או 4 חופנים גדולים של שבבי עץ (היקורי, אלון, תפוח או עץ פירות אחרים) ומניחים אותם בקערה ומכסים אותם במים להשרות אותם בן לילה (יכול גם לעשות במשך שעה לפני השימוש).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב הודו, מחומם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
אני חושב שזה עוזר לי שילוב של גדלים, משבבים קטנים לגושים גדולים (1 אינץ 'x 2 אינץ'). הצ ' יפס הקטן יותר יקבל עישון מהר יותר, אבל יישרף מהר יותר מדי. ייקח יותר זמן לתפוס את החתיכות הגדולות, אבל הן יימשכו הרבה זמן כשהשבבים הקטנים ישרפו את עצמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
1
תביא את הצלי הצונן לטמפרטורת החדר. 1 עד 2 שעות לפני שאתה מתחיל את ברביקיו, לקחת את החזיר מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
עכשיו, אם אתה שוכח לעשות את זה, אשר עשיתי, אתה עדיין יכול להמשיך ברביקיו זה. סביר להניח שתסיים אותו בתנור בכל מקרה. זה פשוט ייקח קצת יותר זמן לבשל.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
תכין את הגריל שלך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר את אחד מסרגרי הגריל. זה יהיה הצד " החם " שלך, שבו שבבי העץ ילכו. הצד השני של הגריל יהיה הצד "מגניב", ואיפה הבשר יהיה, הרחק מחום ישיר.
בהתאם למבנה של הגריל שלך, ייתכן שתרצה להסיר את" טעם בר", חתיכת מתכת דקה עם הרבה חורים בו שיושב מעל המבער. שבבי העץ יעשנו בקלות רבה יותר אם הם שכבו במיכל (חסין אש או רדיד) ישירות על המבער.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מניחים מגש מים על הגריל: אם יש מקום על הגריל שלך, מניחים מגש אלומיניום קטן של מים על הגריל כדי לעזור למתן את החום ולעזור לשמור על הצלי מלהיות יבש מדי. מקום טוב לשים את זה על מדף עליון אם יש לך גריל אחד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
קבל את עישון הגריל. צור סירת רדיד אלומיניום דו שכבתית עם קומץ או שניים של שבבי עץ לח בו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מניחים את הסירה ישירות על המבער בצד " חם " של הגריל אם אתה יכול (אחרת במקום על בר הטעם). הפעל את הגריל על להבה בינונית, לכסות את הגריל ולתת לו להתחמם עד שבבי העץ להתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
או שתראו עשן יוצא מהגריל, או אם תרימו את המכסה, תראו עשן יוצא מסירת העץ. אתה צריך לראות ולהריח את העשן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
אתה תהיה מחדש את שבבי העץ מעת לעת במשך השעות הקרובות כל כך לשים יותר שבבים יבשים למים להשרות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחת
11
מבשלים צלי בצד מגניב של הגריל, בצד השמן למעלה: ברגע שהגריל מעשן, מניחים את הצלי על סורגי הגריל בצד הקריר של הגריל, הרחק מחום ישיר. אם הגריל שלך יש נקודה חמה, למקם את הצלי ממנו. אם יש צד שומני לבשר, לשים את הצד הזה פונה כלפי מעלה; השומן יהיה לעבד לאורך זמן ולהוסיף את החזיר.
מכסים את הגריל, מנמיכים את הלהבה, ולתת לבישול להתחיל. הטמפרטורה שאתה רוצה לשמור באופן אידיאלי היא 107°. נסה לשמור את זה קרוב לטמפרטורה זו, בטווח של210 עד240. אם הטמפרטורה הולכת גבוהה מדי, הצלי עשוי להתייבש. אם זה נמוך מדי, זה ייקח לנצח לבשל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
לשמור על העשן ואת הטמפרטורה 225°f. זה החלק המסובך. אתה רוצה לשמור על עשן בגריל לפחות 4 שעות (6 שעות עבור צלי גדול יותר). אתה גם רוצה לשמור על טמפרטורת בישול של סביב 225°. אז, אתה צריך לבדוק את הגריל!
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
בדוק אם הטמפרטורה נשמרת בין 99° ו240, ולבדוק כדי לוודא את השבבים עדיין מייצרים, כל חצי שעה. בערך פעם בשעה אתה כנראה צריך לחדש את הסירה שבב עם שבבי יותר שבבי עץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
15
לעמוד בפיתוי לפתוח את הגריל יותר מפעם בשעה. בכל פעם שאתה פותח את הגריל הטמפרטורה הפנימית יורדת ואתה מגדיל את זמן הבישול הכולל שלך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
16
מצאתי את הדרך הטובה ביותר לבדוק את הטמפרטורה, שכן אין לי מד בגריל עצמו, הוא לשים מדחום בשר קריאה מיידית לתוך פתח במכסה המנוע בצד הבשר (הצד מגניב) של הגריל, ופשוט להמשיך לבדוק את זה. ודא קצה חיישן של החללית לא נוגע הבשר עצמו.
אתה רוצה להימנע מפתיחת מכסה המנוע לעתים קרובות מדי, כי בכל פעם שאתה עושה את זה, אתה מאבד חום. כמובן, אם גריל הגז שלך מקבל חם מדי, פתיחת מכסה המנוע יכול לקרר אותו במהירות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
18
צפו לזמן בישול מינימלי, אם יש לך כבר חרוץ בשמירה על 107°, של 90 דקות לכל פאונד. אז אם אתה מבשל צלי 4 פאונד, זמן הבישול הכולל יהיה לפחות 6 שעות (ובקלות יותר). צלי 8 פאונד ייקח לפחות 12 שעות של זמן בישול.
19
אם אתה רוצה לבשל 8 ק "ג של כתף חזיר מהר יותר, אני ממליץ להתחיל עם שני צלי 4 ק" ג, במרווחים על הגריל כמה סנטימטרים זה מזה, אשר יבשל רק קצת יותר זמן מאשר צלי 8 ק " ג.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
20
למקם מחדש את הצלי: לאחר 2 או 3 שעות, במהלך אחד הפתיחה לשעה של הגריל שלך כדי לרענן את שבבי העץ, למקם מחדש את הצלי כך שהצד שהיה הקרוב ביותר לחום הוא עכשיו הרחוק ביותר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
21
בדוק את הטמפרטורה הפנימית של בשר. לאחר כ 5 שעות, להתחיל לקחת את הטמפרטורה הפנימית של החזיר: אתה יכול לאכול את זה ב 74°, אבל אם אתה עושה חזיר משך הבשר צריך להיות אידיאלי195.
הסר מהחום, תן לנוח: כאשר הבשר מגיע 195 ° F, להסיר אותו מהחום, אוהל אותו באופן רופף על לוח חיתוך (כדי לתפוס את המיצים) ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות, רצוי 1 שעה.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
23
אם לאחר 6 שעות של בישול, אם הבשר לא הגיע טמפ פנימי 195° (בדרך כלל לאחר 6 שעות, טמפ פנימי על הצלי שלי הוא כ 68°), ההמלצה שלי היא להסיר אותו מן הגריל ולסיים בתנור.
כאשר הוא מגיע לטמפרטורה, להסיר את הצלי מהתנור ולתת לנוח לפחות 30 דקות, עד שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
27
משוך את החזיר. משוך את החזיר עם 2 מזלגות. רק עכשיו אתה מוסיף כל רוטב ברביקיו (וכל מיצים שהצטברו) לבשר. תטעם את זה קודם! זה אולי לא צריך רוטב בכלל, ואם זה עושה, להוסיף רק קצת בכל פעם. אחד החטאים הגדולים של ברביקיו הוא רוטב יתר בשר טוב לחלוטין.
כתף חזיר בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.