צלוי צלעות חזיר עם מילוי אוכמניות ומשמש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 273 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו פלפל, שקדים, צלי חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח משמש (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את קוניאק ומים בסיר קטן, להוסיף את חמוציות ומשמשים, ולהניח בצד עד שמנמן, על 10 דקות. במעבד מזון קטן, דופק את הפרי וכל נוזל unabsorbed עם השקדים, שאלוט, חמאה, זרעי שומר, 1/2 מלח כפית, ופלפל, לפי הטעם, עד הפרי והאגוזים הם קצוצים גס.
עם סכין קצבים או סכין ארוכה ודקה אחרת, לעשות חתך 3 אינץ ' על פני במרכז קצה אחד של הצלי. בעדינות לדחוף ולעבוד את הלהב פנימה וישר דרך הצלי לקצה השני. (אם הסכין שלך הוא לא מספיק זמן, לעשות חתך משני קצותיו ולעבוד בדרך שלך למרכז, לוודא כי החתכים נפגשים.) הכנס את הקצה הצר של כף עץ לתוך הפתח כדי להרחיב אותו קצת לאורך כל הדרך. לדחוף את המילוי לתוך המותניים, עובד ראשון מ 1 קצה ולאחר מכן את השני, מילוי למרכז.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לטפוח על ירך יבש מתבלים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הצלי, מחזיק את העצמות עד כך התחתון מקבל השחמה היטב, ולאחר מכן להפוך את הצלי לחום את הצד הבשרני, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את בשר החזיר במשך 30 דקות. הפוך את הצלי על כך שהוא יושב על העצמות וצולה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של רשם הבשר 155 מעלות F, על 1 שעה יותר.
להעביר את הצלי ללוח גילוף, אוהל רופף עם נייר, ולתת לו לנוח 10 דקות לפני גילוף.
לטאטא את קרם פרש או שמנת חמוצה עם חרדל בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. פרוסת צלי בין העצמות כדי להפוך צלעות בודדות, לארגן אותם על מגש, ומגישים, עובר את רוטב החרדל.
ידע: בשר צלוי על העצם שומר על בשר לח ומשפר את טעמו. מחבת צורבת לפני הצלייה היא הדרך לקבל קרום שרוף נהדר על בשר רזה כי היה יבש אחרת אם נשאר חום אך ורק בתנור.