קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

צלוי צלעות חזיר עם מילוי אוכמניות ומשמש

צלוי צלעות חזיר עם מילוי אוכמניות ומשמש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 273 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו פלפל, שקדים, צלי חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את קוניאק ומים בסיר קטן, להוסיף את חמוציות ומשמשים, ולהניח בצד עד שמנמן, על 10 דקות. במעבד מזון קטן, דופק את הפרי וכל נוזל unabsorbed עם השקדים, שאלוט, חמאה, זרעי שומר, 1/2 מלח כפית, ופלפל, לפי הטעם, עד הפרי והאגוזים הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קוניאקקוניאק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
עם סכין קצבים או סכין ארוכה ודקה אחרת, לעשות חתך 3 אינץ ' על פני במרכז קצה אחד של הצלי. בעדינות לדחוף ולעבוד את הלהב פנימה וישר דרך הצלי לקצה השני. (אם הסכין שלך הוא לא מספיק זמן, לעשות חתך משני קצותיו ולעבוד בדרך שלך למרכז, לוודא כי החתכים נפגשים.) הכנס את הקצה הצר של כף עץ לתוך הפתח כדי להרחיב אותו קצת לאורך כל הדרך. לדחוף את המילוי לתוך המותניים, עובד ראשון מ 1 קצה ולאחר מכן את השני, מילוי למרכז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לטפוח על ירך יבש מתבלים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
מחממים את השמן במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את הצלי, מחזיק את העצמות עד כך התחתון מקבל השחמה היטב, ולאחר מכן להפוך את הצלי לחום את הצד הבשרני, על 6 דקות בסך הכל.
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את בשר החזיר במשך 30 דקות. הפוך את הצלי על כך שהוא יושב על העצמות וצולה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של רשם הבשר 155 מעלות F, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר את הצלי ללוח גילוף, אוהל רופף עם נייר, ולתת לו לנוח 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
לטאטא את קרם פרש או שמנת חמוצה עם חרדל בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. פרוסת צלי בין העצמות כדי להפוך צלעות בודדות, לארגן אותם על מגש, ומגישים, עובר את רוטב החרדל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
ידע: בשר צלוי על העצם שומר על בשר לח ומשפר את טעמו. מחבת צורבת לפני הצלייה היא הדרך לקבל קרום שרוף נהדר על בשר רזה כי היה יבש אחרת אם נשאר חום אך ורק בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף