והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 273 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו פלפל, שקדים, צלי חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את קוניאק ומים בסיר קטן, להוסיף את חמוציות ומשמשים, ולהניח בצד עד שמנמן, על 10 דקות. במעבד מזון קטן, דופק את הפרי וכל נוזל unabsorbed עם השקדים, שאלוט, חמאה, זרעי שומר, 1/2 מלח כפית, ופלפל, לפי הטעם, עד הפרי והאגוזים הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קוניאק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טיפים עגולים לפינה #4
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
עם סכין קצבים או סכין ארוכה ודקה אחרת, לעשות חתך 3 אינץ ' על פני במרכז קצה אחד של הצלי. בעדינות לדחוף ולעבוד את הלהב פנימה וישר דרך הצלי לקצה השני. (אם הסכין שלך הוא לא מספיק זמן, לעשות חתך משני קצותיו ולעבוד בדרך שלך למרכז, לוודא כי החתכים נפגשים.) הכנס את הקצה הצר של כף עץ לתוך הפתח כדי להרחיב אותו קצת לאורך כל הדרך. לדחוף את המילוי לתוך המותניים, עובד ראשון מ 1 קצה ולאחר מכן את השני, מילוי למרכז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רול פירות צהוב אחד
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לטפוח על ירך יבש מתבלים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
5
מחממים את השמן במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את הצלי, מחזיק את העצמות עד כך התחתון מקבל השחמה היטב, ולאחר מכן להפוך את הצלי לחום את הצד הבשרני, על 6 דקות בסך הכל.
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את בשר החזיר במשך 30 דקות. הפוך את הצלי על כך שהוא יושב על העצמות וצולה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של רשם הבשר 155 מעלות F, על 1 שעה יותר.
להעביר את הצלי ללוח גילוף, אוהל רופף עם נייר, ולתת לו לנוח 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
לטאטא את קרם פרש או שמנת חמוצה עם חרדל בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. פרוסת צלי בין העצמות כדי להפוך צלעות בודדות, לארגן אותם על מגש, ומגישים, עובר את רוטב החרדל.
ידע: בשר צלוי על העצם שומר על בשר לח ומשפר את טעמו. מחבת צורבת לפני הצלייה היא הדרך לקבל קרום שרוף נהדר על בשר רזה כי היה יבש אחרת אם נשאר חום אך ורק בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)