והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 273 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו פלפל, שקדים, צלי חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את קוניאק ומים בסיר קטן, להוסיף את חמוציות ומשמשים, ולהניח בצד עד שמנמן, על 10 דקות. במעבד מזון קטן, דופק את הפרי וכל נוזל unabsorbed עם השקדים, שאלוט, חמאה, זרעי שומר, 1/2 מלח כפית, ופלפל, לפי הטעם, עד הפרי והאגוזים הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קוניאק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
גריסי פנינה לבנים
2
עם סכין קצבים או סכין ארוכה ודקה אחרת, לעשות חתך 3 אינץ ' על פני במרכז קצה אחד של הצלי. בעדינות לדחוף ולעבוד את הלהב פנימה וישר דרך הצלי לקצה השני. (אם הסכין שלך הוא לא מספיק זמן, לעשות חתך משני קצותיו ולעבוד בדרך שלך למרכז, לוודא כי החתכים נפגשים.) הכנס את הקצה הצר של כף עץ לתוך הפתח כדי להרחיב אותו קצת לאורך כל הדרך. לדחוף את המילוי לתוך המותניים, עובד ראשון מ 1 קצה ולאחר מכן את השני, מילוי למרכז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רול פירות צהוב אחד
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לטפוח על ירך יבש מתבלים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מחממים את השמן במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את הצלי, מחזיק את העצמות עד כך התחתון מקבל השחמה היטב, ולאחר מכן להפוך את הצלי לחום את הצד הבשרני, על 6 דקות בסך הכל.
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את בשר החזיר במשך 30 דקות. הפוך את הצלי על כך שהוא יושב על העצמות וצולה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של רשם הבשר 155 מעלות F, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להעביר את הצלי ללוח גילוף, אוהל רופף עם נייר, ולתת לו לנוח 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
לטאטא את קרם פרש או שמנת חמוצה עם חרדל בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. פרוסת צלי בין העצמות כדי להפוך צלעות בודדות, לארגן אותם על מגש, ומגישים, עובר את רוטב החרדל.
ידע: בשר צלוי על העצם שומר על בשר לח ומשפר את טעמו. מחבת צורבת לפני הצלייה היא הדרך לקבל קרום שרוף נהדר על בשר רזה כי היה יבש אחרת אם נשאר חום אך ורק בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)