צלחת עמוקה פשטידת עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת עוף צלחת עמוקה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, חזה עוף, 1 כוס קראפט לייט רוטב איטלקי פיקנטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
לבשל עוף ברוטב מחבת גדולה על חום בינוני 2 דקות.
הוסף Neufchatel; קוק ומערבבים 3 עד 5 דקות. או עד שנמס. מערבבים בקמח עד מעורבב היטב.
מוסיפים מרק וירקות; מערבבים. מבשלים 5 דקות.
יוצקים לתוך צלחת פאי עמוק 10 אינץ'; לכסות עם קרום עוגה. חותם וקצה חליל.
חותכים חריצים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 30 דקות. או עד חום זהוב.
אם אין לך צלחת עוגת צלחת עמוקה 10 אינץ', אתה יכול להכין את המתכון הזה 2 qt. תבשיל עגול במקום.
זה קלאסי מזון נוחות יש 210 קלוריות פחות, 15 גרם פחות שומן ו 4 גרם פחות שומן רווי למנה בהשוואה פאי סיר כפול קרום עשה עם גבינת שמנת רוטב רגיל.