קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר

רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר
רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 804 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצק רביולי או שוקולד מריר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, ניוקי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה, ו דלעת חמאה וחמאה חומה מרווה עם טורטליני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים סקווש ב 1/2 ו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מורחים 1 כף מולסה בחלל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית צלייה. מבשלים בתנור עד רך מאוד, בערך 1 שעה. (ראה הערות השף.)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר וגורפים בשר לקערת העבודה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
רסק סקווש עד שהתערובת חלקה, ולאחר מכן התפשט על תבנית אפייה ולחזור לתנור 375 מעלות לייבוש, כ -10 דקות. העקביות תהיה כמו פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגרדים לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
8
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מתחילה להשחים. מיד להסיר מהחום ולהוסיף הנותרים 1 כף מולסה וכל חומץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים לדלעת עם מסקרפונה, פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומערבבים היטב. המתכון יכול להתבצע מראש לנקודה זו (עושה 2 כוסות מילוי,) לכסות היטב לקרר 4 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
סכין קילוףסכין קילוף
1
הניחו דף בצק פסטה על קרש מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
חותכים לעיגולים בעזרת חותך מאפה בגודל 3 1/2 אינץ'. שים 1 כף מילוי דלעת במרכז 1/2 הסיבובים בעזרת שקית מאפה או כף קטנה. השאירו גבול בגודל 1/2 אינץ ' סביב המילוי. לחות גבולות עם מים העליון עם סיבובים הנותרים של בצק. לחץ את כל האוויר החוצה ואטום בחוזקה על ידי לחיצה מסביב בקצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
הניחו את רביוליס לייבוש על קרש מקומח קלות או נייר אפייה וקמח קלות את החלק העליון. חזור על הפעולה עד שנגמר לך הבצק ו / או המילוי. לבישול מרתיחים במים מומלחים קלות עד שהם רכים, כ -3 דקות. שמור 2 אונקיות של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
לא מבושל, רביוליס מלא ניתן להשתמש מיד או קפוא במשך 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
הניחו אותם על תבניות גיליון והכניסו למקפיא עד להקפאה.
6
מעבירים לשקית ניילון.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
לחמאה החומה המרווה: בזמן שהרביוליס מתבשל, במחבת מטגנת גדולה, ממיסים את החמאה עם המרווה וקורט מלח עד שהיא מקציפה והופכת לחום בהיר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
על אש בינונית זורקים את הרביוליס המבושל בחמאת המרווה ואז מעבירים לצלחת הגשה או כלים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים 2 אונקיות ממי הבישול למחבת ומערבלים עם כל שארית החמאה. כף את רוטב החמאה מעל הרביוליס, ואז סיים עם פומפיה נדיבה של פרמזן ושוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רביולירביולי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.