קרפי דובדבן שוקולד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. ארוחת בוקר זו כוללת 479 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שמנת מתוקה כבדה, שקדים מולבנים, מילוי פאי דובדבנים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון של 28%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קרפי שוקולד דובדבן, קרפי קרם שוקולד-דובדבן, ו קרפים עם מסקרפונה ושוקולד עם קומפוט דובדבנים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו מילוי פאי ותמצית שקדים; מכסים ומכניסים למקרר עד לצינון. לקרפים מניחים את החלב, הביצים, החמאה, השקדים והקמח בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קרפים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים כ -2 כפות בלילה למרכז המחבת. הרם והטיה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש והתחתית זהובה; הופכים ומבשלים עוד 15-20 שניות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. ערמו קרפים מקוררים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
למילוי, בערבוב, מקציפים שמנת ושוקולד מומס עד שנוצרות פסגות רכות. כף כ -2 כפות מעל כל קרפ; מגלגלים. למעלה עם תערובת דובדבנים ומפזרים שקדים פרוסים.
קרפים בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, פורט ושמפניה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "