צלי בשר חזיר במילוי לימון ופרושוטו עם ברוקוליני
Lemon-And Prosciutto-ממולא חזיר Loin צלי עם Broccolini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. לך לחנות ותביא קורנפלור, פנקו, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי, בשר חזיר צלוי עם תאנה פרושוטו מלית, ו בשר חזיר ממולא צלי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר, צד שומן למטה, על משטח עבודה עם 1 קצה קצר מולך. באמצעות סכין חדה ארוכה ודקה והחל 1/2 אינץ 'מעל החלק התחתון של צלי, לחתוך 1/2 אינץ' לאורך צד ימין. המשך חיתוך 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון, unrolling צלי כמו שטיח. סדר prosciutto באופן שווה על חזיר, חופפים במידת הצורך. סדר פרוסות לימון מעל פרושוטו.
מפזרים עם panko, ואז עירית.
מפזרים 1/2 כפית מלח גס ו 1/2 כפית פלפל. להפוך חזיר כך 1 קצה קצר פונה אליך. החל בסוף 1 קצר, לגלגל חזיר; לסדר את הצד התפר למטה על משטח העבודה (צד השומן יהיה פונה למעלה). באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור במרווחים 1-עד 1 1/2 אינץ'.
להעביר חזיר, צד שומן למעלה, למחבת צלייה.
מפזרים 1 כפית מלח גס ו 1/2 כפית פלפל.
לבשל broccolini בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
ניקוז; מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות חזיר; צמרמורת. לעטוף broccolini במגבות נייר, ואז פלסטיק; צמרמורת.
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור; מחממים ל 450 & Deg; F.
מניחים חזיר על המדף התחתון; צלי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°; בשר חזיר צלוי עד רושמים מד חום מיידי145 כאשר מוכנס למרכז חזיר, 45 עד 60 דקות יותר, בהתאם לעובי של צלי.
העברה ללוח חיתוך. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מחלקים broccolini בין 2 גליונות אפייה rimmed.
טפטוף שמן זית מעל, מפזרים מלח ופלפל, ולזרוק למעיל.
מניחים בתנור וצולים עד רך משחימים קלות, כ 10 דקות, היפוך גיליונות באמצע דרך צלייה.
בינתיים, במקום צליית מחבת מעל 2 מבערים על חום בינוני גבוה.
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות משחימים. מרתיחים עד 1 כוס, על 8 דקות. מערבבים בחמאה.
מוסיפים תערובת קורנפלור ומערבבים עד שהרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. מסננים רוטב לתוך קנקן קטן. מתבלים במלח ופלפל.
באמצעות מספריים מטבח, לחתוך חוט לאורך החלק העליון של צלי; להשליך.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים על מגש.
טפטוף מיץ לימון מעל broccolini; העונה עם מלח ופלפל.
מגישים חזיר עם broccolini, רוטב עובר לצד.