צלי חזיר מזוגג פירות
צלי חזיר מזוגג פירות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 383 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צלי חזיר, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: עוף צלוי בזיגוג פירות, צלי חזיר מזוגג, ו צלי חזיר עם זיגוג כתום.
הוראות
כדי להשרות: בשקית ניילון גדולה resealable לשלב את צוף הפרי, רוטב סויה, חומץ, שורש זנגביל, זנגביל טחון וסוכר חום.
מערבבים יחד עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים חזיר, שקית חותם ומקררים למשך 3 שעות לפחות או, אם אפשר, בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר בשר מן המרינדה, לנגב יבש עם מגבות נייר חום במחבת גדולה.
מניחים חזיר משחימים על מתלה במחבת צלייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה (tenderloins 35 עד 40 דקות) או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הגיע 145 מעלות F (63 מעלות c). למרוח עם מרינדה כל 10 דקות בזמן האפייה. (הערה: אם יש שאריות מרינדה, אתה יכול להרתיח אותו ולהוסיף קורנפלור לרוטב נחמד.)