צלי חזיר ממולא נקניק ותפוח
צלי חזיר ממולא נקניק ותפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ירך חזיר, מלח ופלפל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 58%. נסו צלי חזיר ממולא נקניק, צלי חזיר ממולא תפוחים, ו צלי חזיר ממולא תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית, הקפיצו את הנקניקיה עד שהיא כבר לא ורודה.
מוציאים את הנקניקיה (משאירים בשומן), ומניחים בצד. למחבת מוסיפים את הבצל, הסלרי והתפוח ומפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד שהתפוח כבר לא פריך, בערך 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד כמה דקות.
מסירים מהאש, מערבבים את הנקניקיה פנימה ומניחים בצד.
במעבד מזון דופקים את הלחם עם המרווה, הרוזמרין והטימין לפירורים גסים.
מחממים את החמאה במחבת מטגנת בינונית ומבשלים את הפירורים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מצופים בחמאה וקלויים קלות, כ -3 דקות (היזהרו לא להישרף).
מערבבים את פירורי הלחם לתערובת הנקניקיות.
מכינים את הצלי כאילו מכינים ג ' לירול.
הניחו את הצלי כשהצד הקצר כלפיכם, והשומן פונה כלפי מטה לכיוון הדלפק או קרש החיתוך. השתמש בסכין חדה כדי לפרוס את הצלי בערך 1/2 אינץ ' מתחתית הצלי (במקביל לקרש החיתוך), והקפיד לא לחתוך עד הסוף. המשך לחתוך, לפרוש את הצלי תוך כדי עבודה עד לקבלת נתח בשר גדול ודק.
מניחים את נתח הבשר המגולגל בין 2 גיליונות נייר שעווה או קלף, וטוחנים קלות עם פטיש בשר כדי להגדיל את שטח הבשר ב -10 עד 20 אחוזים. היזהר לא לדפוק דרך הבשר. ממליחים ומפלפלים את החזיר ומעליהם את המילוי, מתפשטים באופן שווה על פני החזיר ומשאירים שוליים בגודל 1 אינץ ' סביב ההיקף.
החל מהצד הקצר, מגלגלים היטב את סגנון הג ' לי רול, ומאבטחים את הצלי בחוט מטבח.
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן.
מוסיפים את הצלי ומשחימים מכל הצדדים.
מניחים בתבנית צלייה המצוידת במתלה ומוסיפים את היין בתחתית התבנית (כדי שהמיצים לא יישרפו), ואופים 45 דקות עד 1 שעה, או עד שהטמפרטורה הפנימית תגיע ל-145 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מוציאים את הצלי מהתנור ומניחים לנוח 10 דקות מלאות לפני שפורסים ומגישים.