צלי כבש עם תפוזים וזיתים
גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שיני שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלי כבש עם תפוזים וזיתים, כבש קפיץ צלוי עם רוזה יין ותפוזים, ו כבש צלוי עם זיתים, לימון ואורגנו טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחזיק סכין במקביל משטח עבודה, לחתוך כבש לאורכו, בעקבות התפר שבו העצם הוסרה לעצור על 1/2 " לפני שאתה מקבל את כל הדרך דרך. טלה פתוח כמו ספר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. סגור, לעטוף בחוזקה בפלסטיק, ולהירגע לפחות 8 שעות.
מחממים תנור ל 204°. טלה פתוח ולארגן שום על החצי התחתון, משאיר גבול 1". למעלה עם פרוסות תפוז וזיתים.
מפזרים פתיתי פלפל מלוחים ואדומים. סגור כבש ועניבה ב 1 " מרווחים עם חוט מטבח.
מניחים טלה על מתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה גדולה rimmed. צלוי עד להשחמה יפה, 30-40 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°. בזהירות להעביר כבש לסיר גדול כבד avenproof ולהוסיף מלאי, יין, ו purée עגבניות. כיסוי וטלה צמה, צליעה עם נוזל צמה כל 30 דקות, עד חום זהוב מזלג מכרז, 2 1/2-3 שעות. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
להעביר כבש ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 30 דקות לפני חיתוך.
לעשות קדימה: כבש יכול להיות מתובל 1 יום קדימה; לשמור מקורר. כבש יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה; כיסוי וצינה.