קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
מתכון צלי כתר של חזיר יכול להיעשות בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 801 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.

הוראות

1
מתבלים את צלי החזיר: 
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2
מערבבים יחד את התבלינים הצלויים של טימין, מרווה, מלח ופלפל. לשפשף את כל צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזירצלי חזיר
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
בואו לצלות לשבת (עטוף) בטמפרטורת החדר במשך שעה לפני הצלייה.
1
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את הלחם הקוביות ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בואו טוסט קוביות לחם; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1
מחממים מחבת גדולה (4 עד 6 qt) על חום בינוני. שבירת גושים בגודל אינץ', להוסיף את הנקניקייה האיטלקית למחבת, דואג לא לצופף את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
אל תערבבו, רק תנו לבשל עד להשחים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את הנקניק מעל וחום בצד השני. כאשר משחימים קלות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מבשלים את הבצל והתפוחים: אתה צריך לפחות כף שומן במחבת, אם לא, להוסיף קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים את המחבת לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים שקופים, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1
מוסיפים חזרה את הנקניק השחום, את החמאה לקוביות לחם קלויות, פטרוזיליה, טימין ומרווה. לערבב בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2
הסר מהחום.
3
הכינו מחבת צלייה ודחפו את הצלי: מחממים תנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את צלי הכתר במחבת צלייה רדודה. מלא את מרכז הכתר באופן רופף עם מלית (לא לארוז את המילוי).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
לא משנה מה המילוי הנוסף יש לך, מקום במחבת נפרדת, חמאה, הוכחת תנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מכסים את קצות הצלעות בנייר אלומיניום כדי למנוע חריכה של העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הוסף כוס מים אחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
צולים את החזיר: צולים את החזיר ב 177° על מתלה באמצע התנור. מכסים את המילוי בנייר כסף לאחר כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מבשלים עד מדחום בשר מוכנס עמוק לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות, אשר בצד החיצוני של הצלי) רושמים 63°, על 2 עד 2 1/2 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מוסיפים 1/2 כוס מים למילוי הנותר, ואופים אותה (ליד או מתחת לצלי, החל מ -30 דקות לפני הצלי נעשה, או בעוד הצלי נח), מכוסה בנייר כסף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
לגלף: לגלף את החזיר, לייצב את הצלי עם מזלג, עם סכין חדה גדולה, לחתוך דרך כל צלע לנתק את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

מרכיבים

4קילוגרםבשר צלוי של חזיר (14 עד 22 צלעות, תלוי כמה בשרני הצלעות), Frenched והכין על ידי הקצבבשר צלוי של חזיר (14 עד 22 צלעות, תלוי כמה בשרני הצלעות), Frenched והכין על ידי הקצב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץ (או 1 כפית מיובשת)טימין טרי קצוץ (או 1 כפית מיובשת)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרווה טרייה קצוצה (או 1 כפית מיובשת)מרווה טרייה קצוצה (או 1 כפית מיובשת)2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2(חוֹרֶף)חמאהחמאה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם בן יום קוביות (3/4 אינץ ' קוביות)לחם בן יום קוביות (3/4 אינץ ' קוביות)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר נקניק איטלקיבשר נקניק איטלקי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 פאונד טארט סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, קצוץ (אודות3/4 פאונד טארט סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, קצוץ (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה11 קילו קישואים,מרווה קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)מרווה קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)11 קילו קישואים,טימין קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)טימין קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי