מתכון צלי כתר של חזיר יכול להיעשות בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 801 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
1
מתבלים את צלי החזיר:
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
2
מערבבים יחד את התבלינים הצלויים של טימין, מרווה, מלח ופלפל. לשפשף את כל צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזיר
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
3
בואו לצלות לשבת (עטוף) בטמפרטורת החדר במשך שעה לפני הצלייה.
1
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את הלחם הקוביות ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בואו טוסט קוביות לחם; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
1
מחממים מחבת גדולה (4 עד 6 qt) על חום בינוני. שבירת גושים בגודל אינץ', להוסיף את הנקניקייה האיטלקית למחבת, דואג לא לצופף את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
אל תערבבו, רק תנו לבשל עד להשחים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את הנקניק מעל וחום בצד השני. כאשר משחימים קלות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מבשלים את הבצל והתפוחים: אתה צריך לפחות כף שומן במחבת, אם לא, להוסיף קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים את המחבת לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים שקופים, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
1
מוסיפים חזרה את הנקניק השחום, את החמאה לקוביות לחם קלויות, פטרוזיליה, טימין ומרווה. לערבב בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
2
הסר מהחום.
3
הכינו מחבת צלייה ודחפו את הצלי: מחממים תנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את צלי הכתר במחבת צלייה רדודה. מלא את מרכז הכתר באופן רופף עם מלית (לא לארוז את המילוי).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
לא משנה מה המילוי הנוסף יש לך, מקום במחבת נפרדת, חמאה, הוכחת תנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מכסים את קצות הצלעות בנייר אלומיניום כדי למנוע חריכה של העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הוסף כוס מים אחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
צולים את החזיר: צולים את החזיר ב 177° על מתלה באמצע התנור. מכסים את המילוי בנייר כסף לאחר כ -30 דקות.