קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות43
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
צלי בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 635 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים צלי כתר על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף צלוי בכל רחבי, מבפנים ומבחוץ, עם שמן זית, ולאחר מכן מפזרים אותו עם מרווה, קורנית, מלח ופלפל. לקלף בצל ולדחוף אותו כל הדרך למרכז של צלי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
לעטוף קצוות של עצמות עם נייר כדי למנוע מהם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
יוצקים מרק למחבת צלייה. צלי במשך 1 שעה, ואז למרוח עם מיצי פאן כל 30 דקות. לאחר 2 1/2 שעות, באמצעות מלקחיים, להסיר בצל ממרכז צלי ולמקם אותו במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
המשך לצלות במשך 1 שעה עד 1 1/2 שעות, עד מדחום בשר תקוע לתוך החלק meatiest של קוצצים רושמים 71°.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר מהתנור, מניחים צלי על מגש הגשה, אוהל עם רדיד ולאפשר לנוח במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
כדי לשרת, להסיר מחרוזת מחזיק צלי יחד לגלף בין צלעות.