אם יש לך בערך 1 שעה ו 55 דקות לבלות במטבח, צלי בקר עם זיתים וצלפים עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. 78 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו אורז, פטרוזיליה, כמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה מצוין. לחמניות בקר עם פרמזן, צנוברים, זיתים וצלפים, צלי סיר טלה עם תפוזים וזיתים, ו פיצה רוסטביף עם זיתים ירוקים וריקוטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן. מתבלים את צלי הצ ' אק במלח ופלפל. צורבים עד להשחמה יפה מכל הצדדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
צ ' אק צלי בקר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום, האורגנו, הכמון, מקל הקינמון, העגבניות וציר הבקר. הכינו חריץ במכסה המנוע הסקוטי או בפלפל הבנרו והוסיפו אותו לרוטב. מכסים במכסה ומבשלים בתנור עד שהבשר רך במזלג, בערך 1 1/2 שעות.