צלי סיר עם בישול איטי משפחתי-מועדף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי המשפחה-צלי סיר אהוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 112 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך פלפל, מרק בקר מרוכז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -40 דקות. נסו משפחת בישולים איטיים-צ'ילי מועדף, 6 שעות בישול איטי צ'ילי {האהוב על המשפחה שלי!}, ו בישול איטי צלי בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר. לבשל בשר בשמן על 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מניחים תפוחי אדמה, גזר, פטריות, סלרי ובצל ב 4-עד 5-ליטר סיר איטי.
מפזרים מלח, פלפל וקורנית.
יוצקים עגבניות, קונסומה ומיץ ירקות על בשר בקר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
הסר בשר וירקות מן התנור, באמצעות כף מחורץ; מקום על מגש הגשה לכסות כדי לשמור על חם. שומן רזה ממיצי בשר בבישול אם תרצה.
הסר 1/2 כוס המיצים מן התנור; לערבב עם קמח בקערה קטנה, באמצעות מקציף תיל, עד חלקה. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך הנותרים מיצים בבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים כ 15 דקות או עד מעובה.
הסר רשת או מחרוזות מבשר בקר.
מגישים רוטב עם בשר וירקות.