קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס

צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס
צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 1087 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-91 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.26 $ למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גרוס גס, עלי טימין, יין אדום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 44 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 84%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי פריים צלי עם טימין או ג'וס, צלי ראש עם מיסו או ג'וס וצלי צלעות מושלם עם יין אדום.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
30 דקות לפני צליית הפריים ריב מוציאים מהמקרר ומניחים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
3
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
יוצרים חריצים קטנים על כל הפריים ריב וממלאים כל חריץ בפרוסה מהשום. מתבלים בנדיבות במלח ובפלפל גס, מניחים על רשת בתוך תבנית צלייה וצולים כשעתיים עד ל-Medium-Reir, או עד שמדחום הננעץ למרכז הבשר רושם 135 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים את הבשר למגש, ואוהלים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים את מחבת הצלייה על גבי הכיריים מעל 2 מבערים המוגדרים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
7
מוסיפים את היין למחבת מטפטפים במחבת ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום, מגרדים את תחתית המחבת בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הציר ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
9
טורפים פנימה את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
פורסים בשר לפי הרצוי ומגישים עם טימין au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.