צלי קדירה קלאסי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומפזרים את הקמח; מוסיפים לסיר ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את הבייקון, בצל וגזר קצוץ לסיר; לבשל, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את רסק עגבניות ושום; לבשל, ערבוב, עד הדבק מתחיל לרחוש, על 4 דקות. מערבבים בקוניאק, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קוניאק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את היין והמרק, ואז מחזירים את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
שים את הסלרי, עלי דפנה, פלפלים, allspice, ציפורן ועשבים על ריבוע של גזה ולקשור לתוך כיס עם חוט מטבח; להוסיף לסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
להניח סיבוב של נייר קלף על פני השטח של הבשר לכסות עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מעבירים את הסיר לתנור ומבשלים 1 שעה, 30 דקות. להפוך את הצלי, ולאחר מכן להוסיף את לפת, תפוחי אדמה, גזר חצוי ומלח 1 כפית. מכסים עם קלף ומכסה וחוזרים לתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז, 1 שעה, 30 דקות, עד 2 שעות יותר. (מדחום בשר צריך לרשום 185 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
הסר את כיס עשב דל שומן מן הנוזל בישול; מבשלים את הנוזל על חום בינוני עד מופחת בחצי, על 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל. החזר את הירקות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2
להתיר את הצלי, דק פרוסה נגד התבואה ולסדר על מגש. כפית את הירקות ורוטב מעל ומסביב לבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה