צלי קדירה קלאסי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומפזרים את הקמח; מוסיפים לסיר ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מעבירים את הסיר לתנור ומבשלים 1 שעה, 30 דקות. להפוך את הצלי, ולאחר מכן להוסיף את לפת, תפוחי אדמה, גזר חצוי ומלח 1 כפית. מכסים עם קלף ומכסה וחוזרים לתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז, 1 שעה, 30 דקות, עד 2 שעות יותר. (מדחום בשר צריך לרשום 185 מעלות F.)