המתכון צליה: חציל סיני עם ג'ינג'ר מתוק-מיסו להדביק מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל סיני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, סוכר, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צליה: חציל סיני עם שום ורוטב זנגביל, ברוקולי סיני עם ג'ינג'ר מיסו Garlicky, ו חצילים מזוגגים זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר, סאקה, מירין, ואורז חומץ עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים שירו מיסו וג ' ינג ' ר ומקציפים עד לשלב טוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בקערה קטנה נוספת, לשלב שמנים צמחיים ושומשום. להבקיע את הצד הבשר של חצילים בתבנית צלב כל 1/2 אינץ ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מברשת כל פיסת חצילים בכל רחבי עם תערובת השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. חצילים גריל, צד בשר למטה, על חום גבוה עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. הפוך ולהמשיך גריל עד מאוד מכרז, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מניחים את החצילים, בשר בצד למעלה, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
7
מורחים כל מחצית עם כ 1 כף של הדבק זנגביל-מיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מפזרים קלות עם זרעי שומשום קלוי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.