זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, מנטה, רוזמרין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
טפטוף עם שמן זית ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
בואו הטלה לבוא לטמפרטורת החדר בעת הכנת הגריל. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. מתבלים את המדפים בנדיבות במלח ופלפל.
מניחים את המדפים בחזרה על הגריל, צד שומן למעלה, קרוב, אבל לא ישירות על הגחלים. המשך לבשל עד קריאה מיידית מדחום רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך הצד של המדף, עוד 8 עד 10 דקות.