תבשיל עוף עם כופתאות פטרוזיליה דורש כ-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 464 קלוריות, 42 גרם חלבון ו-12 גרם שומן כל אחת. גשו לסופר וקנו פטריות, מרק עוף, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מושלם לסתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל עוף וכוסונים, תבשיל עוף עם כופתאות עשבי תיבול ותבשיל עוף קרמי עם כופתאות.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בסיר ציר גדול או בתנור הולנדי בחום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
2/3 עד 3/4 כוס מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)
Hain מזונות מלח ים יוד
4
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד שהעוף מתחיל להשחים, אך לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
5
מוסיפים את הפטריות, האפונה ו-1/4 כפית מלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת ברוקולי קפוא ורוטב גבינה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חרדל נקניקיות רגיל
6
מוסיפים את מרק העוף ומניחים את המחבת על אש גבוהה. להביא לרתיחה.
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
אפונה מופשרת
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שום קלוי טחון
9
מוסיפים חמאה ושמן ומערבבים בעזרת מזלג עד שהתערובת מתאחדת. בעזרת כף גדולה או כף גלידה קטנה, מורידים כופתאות בגודל 8 כדורי גולף (מעצבים בידיים, אם צריך) לנוזל רותח. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות (בלי להציץ!), עד שהכופתאות תפוחות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, כמו הלמן
2 כפות תותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תותים
ניתן לשלב תבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. סלבך אוסטר ריזלינג קבינט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
סלבך אוסטר ריזלינג קבינט
קבינט מתפצפץ, מעומלן וללא דופי; מאוד לימי-צמחי; במיוחד תפוח ומינראלי; גימור מנטה חמור. מתאים לכל מה שאוהבים במטבח העופות, הרכיכות ופירות הים, במיוחד אם הוא מלווה ברטבים על בסיס שמנת או חמאה. נהדר עם סלטי קיץ ועם מטבח פסיפיק רים.