מלית נקניקיות ועשבי תיבול
מלית נקניקיות ועשבי תיבול עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מנה אחת מכילה 1410 קלוריות, 57 גרם חלבון ו-37 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. תמורת $5.04 למנה, מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו לחם, תיבול עופות, דיץ אנד וואטסון, כולם נקניקיית עוף טבעית ללא חנקות, ועוד מספר מצרכים שכדאי להכין היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38%. מלית נקניקים ועשבי תיבול, מלית נקניקיות ועשבי תיבול, ומלית נקניקיות ועשבי תיבול דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
מחמאה קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. מחממים תנור ל-350 מעלות F.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את הנקניק תוך כדי ערבוב תכוף עד שהנקניקיה מוכנה.
מוציאים לנייר סופג לניקוז. מנגבים את המחבת וממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים, כ-5 עד 7 דקות.
בקערת ערבוב גדולה זורקים את קוביות הלחם עם עשבי התיבול והתבלינים.
מוסיפים את הירקות עם החמאה והנקניקייה המרוקנת. מערבבים פנימה מרק עוף עד שהוא מרטיב היטב, אך לא עיסה. אורזים בעדינות לתוך תבנית האפייה המוכנה ומכסים היטב בנייר כסף.
מסירים את נייר הכסף וצולים כ-3 עד 4 דקות, או רק עד להשחמה מלמעלה.