צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca
בשר עגל קצוץ כפול Saltimboca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, פרושוטו, צלעות עגל עם חתך כפול, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלע עגל משומר, צלוי עגל עם מורלים, ו צ'ופ עגל שניצל הולשטיין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר רוטב קטן על אש בינונית-גבוהה. בעוד השמן הוא חימום להכין צלחת מרופדת עם מגבות נייר ולהניח בצד. כאשר השמן חם אבל לא ממש עישון להוסיף את עלי מרווה, לעמוד בחזרה כפי שהם יהיו crackle ו פופ. כאשר העלים מטוגנים להסיר פריך למגבת הנייר באמצעות רשת skimmer, להפריש להתקרר. קו גיליון עוגיות עם עטיפת פלסטיק טפטוף קל עם שמן זית. באמצעות סכין חיתוך קטנה חתך חתך חתך את צלע העגל, בין העצמות, אבל בצד הבשר. באמצעות האצבעות שלך לעשות כיס בעגל ולהעביר למגש מרופד פלסטיק. על צלחת גדולה או קרש חיתוך נקי להניח את פרוסות fontina, העליון כל אחד עם 2 פרוסות של prosciutto ו 3 עד 4 עלים מרווה.
מגלגלים את fontina לחתוך עם כל החומרים בפנים עושה חבילה קטנה. באמצעות 1 יד, לפתוח את הכיס בקצוץ עגל תוך מילוי הגבינה חבילת פרושוטו בפנים עם היד השנייה.
מברישים את הצלעות בשמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח אפור ופלפל שחור. גריל את הצלעות על חום גבוה במשך כ 6 עד 7 דקות בכל צד עד מסומן יפה ולעבור חום עקיף במשך כ 8 עד 10 דקות יותר או עד doneness הרצוי.