קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca

צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca
בשר עגל קצוץ כפול Saltimboca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, פרושוטו, צלעות עגל עם חתך כפול, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלע עגל משומר, צלוי עגל עם מורלים, ו צ'ופ עגל שניצל הולשטיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מחממים את שמן הזית בסיר רוטב קטן על אש בינונית-גבוהה. בעוד השמן הוא חימום להכין צלחת מרופדת עם מגבות נייר ולהניח בצד. כאשר השמן חם אבל לא ממש עישון להוסיף את עלי מרווה, לעמוד בחזרה כפי שהם יהיו crackle ו פופ. כאשר העלים מטוגנים להסיר פריך למגבת הנייר באמצעות רשת skimmer, להפריש להתקרר. קו גיליון עוגיות עם עטיפת פלסטיק טפטוף קל עם שמן זית. באמצעות סכין חיתוך קטנה חתך חתך חתך את צלע העגל, בין העצמות, אבל בצד הבשר. באמצעות האצבעות שלך לעשות כיס בעגל ולהעביר למגש מרופד פלסטיק. על צלחת גדולה או קרש חיתוך נקי להניח את פרוסות fontina, העליון כל אחד עם 2 פרוסות של prosciutto ו 3 עד 4 עלים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צלעות עגלצלעות עגל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
SkimmerSkimmer
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מגלגלים את fontina לחתוך עם כל החומרים בפנים עושה חבילה קטנה. באמצעות 1 יד, לפתוח את הכיס בקצוץ עגל תוך מילוי הגבינה חבילת פרושוטו בפנים עם היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
צלעות עגלצלעות עגל
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4
מברישים את הצלעות בשמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח אפור ופלפל שחור. גריל את הצלעות על חום גבוה במשך כ 6 עד 7 דקות בכל צד עד מסומן יפה ולעבור חום עקיף במשך כ 8 עד 10 דקות יותר או עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים