מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, זרעי שומר הקרקע, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף בגריל עם זרעי רימון וסלסה שומר, גזר קלוי עם זרעי שומר, ו שרימפס זעפרן עם זרעי שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למעט צלעות ושמן בקערה. לשפשף צלעות בכל רחבי עם שמן למרוח עם תבלינים, לשים ביותר בצד בשרני. צינה אטום לפחות 4 עד 24 שעות; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במהלך השעה האחרונה. בינתיים, לכווץ כל אחד 5 (1 1/2 רגל.) גיליונות של רדיד לתוך יומן על 9 ב. ארוך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הכן גריל נמוך (250 עד 30
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
עם מבער כבוי (עבור גז) או גחלים דחפו לצדדים של מבער (עבור פחם) כדי להפוך אזור חום עקיף. שים 9 על 13 ב. מחבת באזור החום העקיף.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
סט צלעות עם קצות עצמות זקופות מעל מחבת טפטוף, הסדרת יומני לסכל בין צלעות להחזיק אותם. גריל, מכוסה, עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג מתכווץ בחזרה 1/2 ב. מקצות העצמות, 1 3/4 עד 2 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים צלעות לסדין אפייה מעוטר ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
תן לנוח על 10 דקות, לחתוך בין העצמות, ולשרת.
1
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
צימוקים זהובים, טחונים גס
צלעות חילוף
2
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוף
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אבקת ציר עוף של גויה®
1
לשלוט באמנות החום העקיף. זה מאפשר לצלעות לבשל ארוך ואיטי, ולכן הם הופכים להיות עדינים מאוד וניתנו של הרבה מהשומן שלהם. לאחר מכן חום אותם על החלק הישיר של האש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
2
אם באמצעות גז, לשים מחבת טפטוף במקום תחת חלק אחד של באח הבישול (אזור החום העקיף), ואז להדליק רק את המבער או המבערים על שאר הגריל (אזור החום הישיר).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אם משתמשים בפחם, להצית 50 בריחים בארובה, ואז גחלים גחלים בצדדים מנוגדים של firegrate, עוזב אזור פינה באמצע. הגדר מחבת טפטוף באזור פינה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו גחלים לשרוף עד הטמפרטורה שצוינה במתכון. כדי לשמור על הטמפרטורה במהלך הבישול, להוסיף 5 בריחים לכל תל של גחלים על כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית תחת הגריל ועל המכסה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
* קנה זרעי שומר קרקע, או להלום זרעים עם מרגמה ועלי.