קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

צלעות בקר ברוטב צ'יפוטלה וצ' ילי ירוק

צלעות בקר ברוטב צ'יפוטלה וצ' ילי ירוק
צלעות בקר בצ'יפוטלה ורוטב צ' ילי ירוק עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כוסברה טחון, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות בקר ברוטב צ'יפוטלה וצ' ילי ירוק, צלעות בקר קצרות צ'ילי חריף ללא עצמות, ו BBQ צלעות בקר קצרות עם סלסה וצ'יפס תפוח ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה; מפזרים בכל רחבי צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים צלעות על צלחת; כיסוי צמרמורת 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים חצי צלעות וחום מכל הצדדים, כ 9 דקות; העברה לצלחת. חזור עם שאר הצלעות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
6
מוסיפים בצל ושום לאותו סיר; מכסים ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
8
מוסיפים עגבניות, מיץ ליים וצ 'ילי צ' יפוטלה. להחזיר צלעות לסיר, צד בשרני למטה, בשכבה אחת. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים בתנור עד הצלעות רק רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
מיץ לייםמיץ ליים
עגבנייהעגבנייה
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
9
הסר סיר מהתנור. סיר הטיה, כפית משומן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
10
מניחים סיר על אש בינונית ומבשלים חשופים עד spoiets רוטב וצלעות הם מאוד מכרז, על 25 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות, להכניס למקרר חשף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
להביא צלעות להתבשל מעל חום בינוני; להוסיף טבעות צ ' ילי. מבשלים עד צ ' ילי להתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
צלעותצלעות
12
מעבירים צלעות ורוטב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מפזרים כוסברה; מקשטים עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
14
* צ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.