צלעות בקר בצ'יפוטלה ורוטב צ' ילי ירוק עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כוסברה טחון, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות בקר ברוטב צ'יפוטלה וצ' ילי ירוק, צלעות בקר קצרות צ'ילי חריף ללא עצמות, ו BBQ צלעות בקר קצרות עם סלסה וצ'יפס תפוח ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה; מפזרים בכל רחבי צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים צלעות על צלחת; כיסוי צמרמורת 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים חצי צלעות וחום מכל הצדדים, כ 9 דקות; העברה לצלחת. חזור עם שאר הצלעות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
6
מוסיפים בצל ושום לאותו סיר; מכסים ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
8
מוסיפים עגבניות, מיץ ליים וצ 'ילי צ' יפוטלה. להחזיר צלעות לסיר, צד בשרני למטה, בשכבה אחת. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים בתנור עד הצלעות רק רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
מיץ ליים
עגבנייה
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
9
הסר סיר מהתנור. סיר הטיה, כפית משומן.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
10
מניחים סיר על אש בינונית ומבשלים חשופים עד spoiets רוטב וצלעות הם מאוד מכרז, על 25 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות, להכניס למקרר חשף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב
צלעות
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
להביא צלעות להתבשל מעל חום בינוני; להוסיף טבעות צ ' ילי. מבשלים עד צ ' ילי להתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
צלעות
12
מעבירים צלעות ורוטב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
צלעות
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מפזרים כוסברה; מקשטים עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
עלי וגבעולי כוסברה
14
* צ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.