צלעות ברביקיו
צלעות ברביקיו דורשות כ-11 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש קטשופ, מיץ לימון, רוטב צ'ילי ומלח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. עם ציון של 66%, המנה הזו די טובה. נסו צלעות ברביקיו, צלעות בקר בבישול איטי, וצלעות בגריל - בסגנון מחוז ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מניחים צלעות על רשת בתבנית צלייה רדודה. מפזרים 4 שיני שום פרוסות על הצלעות. מכסים, ואופים במשך 2 1/2 שעות. מצננים מעט.
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר לבן, פפריקה, מלח, פלפל שחור, אבקת צ'ילי וכמון טחון. לשפשף תבלינים על צלעות מקוררות. מכסים, ומכניסים למקרר ללילה.
בסיר קטן, מערבבים יחד סוכר חום, חומץ סיידר, קטשופ, רוטב צ'ילי, רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, בצל, חרדל יבש ושן שום אחת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, ללא כיסוי, למשך שעה. שריינו כמות קטנה לביס; השאר הוא רוטב טבילה.
מניחים צלעות על הגריל. צולים, מכוסה, כ-12 דקות, תוך ניצול הרוטב השמור, עד להשחמה יפה וזיגוג.
מגישים עם יתרת הרוטב לטבילה.