קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

צלעות חזיר Stovetop עם כרוב ותפוחים

צלעות חזיר Stovetop עם כרוב ותפוחים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צלעות חזיר Stovetop עם כרוב ותפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן קנולה, תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צלעות חזיר Stovetop עם תפוחים, צלעות חזיר, כרוב ותפוחים, ו צלעות חזיר עם כרוב ותפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את כמון, קימל וזרעי כוסברה קלייה אותם מעט במשך 30 שניות. אל תתנו להם להפוך חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3
מיד להוסיף את הכרוב. לזרוק מעיל עם חמאה ותבלינים. מתבלים במלח, פלפל לבן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מעת לעת, 10 עד 15 דקות. טעם, לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את הג ' ינג 'ר הטרי, הג' ינג ' ר היבש, העגבניות והפלפל ומערבבים כדי להתמזג. טעם לתיבול ומבשלים 5 עד 8 דקות או עד שהכרוב רך.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5
מנמיכים את החום ומוסיפים את הכוסברה. להביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
הסר מהחום ולשמור חם בעת בישול צלעות חזיר. הערה: אני מוצא את הטעם כרוב אפילו טוב יותר למחרת כאשר כל הטעמים היו זמן להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
7
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את צלעות החזיר בשכבה אחת. מתבלים כל קוצץ משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
9
יוצקים שמן במחבת. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, להסיר את המחבת מהחום ולסדר בעדינות את צלעות החזיר בשכבה אחת. מיד להחזיר את המחבת לחום וחום בצד הראשון, 2 עד 3 דקות. השתמש זוג מלקחיים או מרית כדי להפוך את הצלעות בצד השני שלהם. חום כ -2 עד 3 דקות. להפחית את החום ולבשל במשך 5 דקות נוספות. הפוך את הצלעות בחזרה לצד הראשון ומבשל במשך 5 עד 6 דקות. עונה אותם שוב, בקלילות, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מחממים את הכרוב, מערבבים בפרוסות התפוחים ומוסיפים את חומץ היין האדום. סדר כרוב על החלק התחתון של מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
11
הסר את צלעות החזיר ומניח אותם על גבי הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.