קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות חזיר אפויות בסגנון יווני

צלעות חזיר אפויות בסגנון יווני
צלעות חזיר אפויות בסגנון יווני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שום, מיץ לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר בסגנון יווני, צלעות חזיר בסגנון יווני, ו צלעות חזיר אסייתיות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים.
2
מערבבים יחד קמח ופלפל. מעיל שני הצדדים של צלעות חזיר באופן שווה עם תערובת קמח. לבשל צלעות חזיר במחבת משומנת קלות ovenproof מעל חום בינוני 2 דקות בכל צד. תערובת פלפל אדום כפית על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מערבבים גבינת פטה וזיתים בקערה קטנה. תערובת כפית באופן שווה על צלעות חזיר, ואופים, מכוסה, 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
צלעות חזירצלעות חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.