קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט קארי ירוק

הליבוט קארי ירוק
הליבוט קארי ירוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם מלח כשר, עלי כוסברה, פילה הליבוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו הליבוט עם קוקוס וקארי ירוק, קארי ירוק תאילנדי טורקיה וקישואים קציץ בשר ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, ו קוקוס קארי הליבוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב במעבד מזון את הכוסברה, הנענע, חלב הקוקוס, 2 כפות מים, 1 כף מהשמן, הסוכר החום, מיץ הליים, השום, הג ' ינג ' ר, הפלפל ו -1 / 4 כפית מלח. דופק עד חלקה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הניחו פיסת נייר בגודל 24 אינץ ' על תבנית עם נייר אפייה. זורקים את הקייל עם יתרת 1 כף השמן וקורט מלח. מסדרים בשכבה אחת באמצע נייר הכסף. מקננים את פילה הדגים על הקייל ומפזרים 1/4 כפית מלח. מורחים באופן שווה את רוטב הקארי הירוק על כל פילה. למעלה רופף עם עוד 24 אינץ ' חתיכת נייר (מנסה לשמור על רדיד לגעת הדג) ואת החותם את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
כרובכרוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים את חבילת נייר הכסף עד שהדג פשוט מבושל והירוקים רכים פריכים, 15 עד 20 דקות. בזהירות לפתוח את חבילת לסכל, ולחלק את הדגים ואת הירוקים בין ארבע צלחות. למעלה עם כוסברה ומגישים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ירוקירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אור הזרקורים של מנאז ' א טרואה פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
אור הזרקורים של טרואה מאיר זרקור על טעמי הדרים מרעננים בצורה המסנוורת ביותר. אור הזרקורים הוא כוכב חדש עם ניחוחות פריחת התפוז הסקסיים המובילים לסיד מפתח זסטי וטעמי תפוח סבתא סמית מעוררי תיאבון שגורמים לך להתקמט. נגיעה של מתיקות יערה ומינרליות מאזנת את תווי ההדרים המובהקים לפני שהווילונות נושרים בגימור פריך ומרענן.