מרק האפונה של שרה
מרק האפונה של שרה נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם מאוד במחיר סביר מרק עבור סתיו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חזיר מלח, אפונה, מלוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 35%. מתכונים דומים: עוגות שרה ברנהרדט (שרה ברנהרדט-קאגר) (דנית), סלט אפונה קרה, ו סוכר הצמד שעועית וגזר אטריות סובה.
הוראות
מניחים את האפונה השלמה היבשה בסיר עם מספיק מים לכיסוי, ומשרים 8 שעות או לילה.
מסננים אפונה ספוגה, וחוזרים לסיר. מכסים במים של 2 ליטרים.
מערבבים פנימה את האפונה המפוצלת היבשה, בסיס הירקות, חזיר המלח, הבצל, הגזר, העירית, המלוחים, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות, עד אפונה הם רכים.
מוציאים וזורקים את חזיר המלח לפני ההגשה.