צלעות חזיר אפויות רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר אפויות רוטב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. . אם יש לך צלעות חזיר, מלח ופלפל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר אפויות רוטב, צלעות חזיר אפויות עם רוטב, ו צלעות חזיר אפויות ורוטב תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
נתבל צלעות חזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מטגנים את צלעות החזיר בחמאה במשך כ 5 דקות לכל צד.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החלב, מים ומרק.
מניחים את צלעות החזיר בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ויוצקים את תערובת המרק על הצלעות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.