צלעות חזיר בגריל עם לשפשף בזיליקום שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בגריל עם לשפשף בזיליקום שום. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 275 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, מלח גס, צלעות חזיר צלע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר עם בזיליקום ושום בגריל, בזיליקום - שום שפשף צלעות חזיר, ו צלעות חזיר בסגנון איטלקי, בזיליקום ושום (מתכונים דומים).
הוראות
עם ריצת מכונה, טיפת שום דרך צינור הזנה של מעבד מזון לטחון. עצור, להוסיף בזיליקום טרי, ולעבד עד קצוץ.
מוסיפים מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל ותהליך כדי להפוך לשפשף רטוב דק.
מורחים את שני הצדדים של צלעות חזיר עם תערובת בזיליקום.
בואו לעמוד 15 עד 30 דקות.
הכן אש בינונית-חמה בגריל.
מברישים את הסורג נקי ומשמן את הסורג. צלעות גריל, מעל חום ישיר, הופך פעם אחת, כדי doneness נדיר בינוני, 5 עד 6 דקות לכל צד, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 63°, ואחריו זמן מנוחה של 3 דקות.