צלעות חזיר בסגנון ממפיס
גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, צלעות רזרביות, קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ממפיס בגריל ללא עצמות בסגנון כפרי צלעות חזיר, ו ממפיס בסגנון היקורי-בשר בקר מעושן וצלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים היבשים יחד. לשפשף אותם על כל הצלעות, ואם יש לך זמן, להגדיר אותם במקרר לילה. 2 לקבל הגריל שלך או מעשן הולך. אתה רוצה חום נמוך למדי, על 200-220°F אם אתה יכול למדוד את זה. ודא שיש לך מקום לשים את הצלעות כי הוא לא ישירות על מקור החום.
תניח את הצלעות. הם לא צריכים לרחוש. אם הם עושים, לקרר את הגריל עד הצלעות כבר לא לרחוש כאשר הניח. לכסות את הגריל או מעשן וללכת משם במשך שעה.3 כל שעה בערך לאחר מכן, להסתובב ולסובב את הצלעות כך שהם מבשלים באופן שווה. אתה לא צריך למרוח אותם אם אתה עושה את זה: השומן בצלעות יעשה את הבסטינג בשבילך. תלוי כמה חם להגדיר שלך הוא ובאיזה שלב של doneness אתה אוהב את הצלעות שלך, הם ייעשו ב 4-8 שעות.