קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות חזיר בסגנון ממפיס

צלעות חזיר בסגנון ממפיס
גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, צלעות רזרביות, קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ממפיס בגריל ללא עצמות בסגנון כפרי צלעות חזיר, ו ממפיס בסגנון היקורי-בשר בקר מעושן וצלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים היבשים יחד. לשפשף אותם על כל הצלעות, ואם יש לך זמן, להגדיר אותם במקרר לילה. 2 לקבל הגריל שלך או מעשן הולך. אתה רוצה חום נמוך למדי, על 200-220°F אם אתה יכול למדוד את זה. ודא שיש לך מקום לשים את הצלעות כי הוא לא ישירות על מקור החום.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
תניח את הצלעות. הם לא צריכים לרחוש. אם הם עושים, לקרר את הגריל עד הצלעות כבר לא לרחוש כאשר הניח. לכסות את הגריל או מעשן וללכת משם במשך שעה.3 כל שעה בערך לאחר מכן, להסתובב ולסובב את הצלעות כך שהם מבשלים באופן שווה. אתה לא צריך למרוח אותם אם אתה עושה את זה: השומן בצלעות יעשה את הבסטינג בשבילך. תלוי כמה חם להגדיר שלך הוא ובאיזה שלב של doneness אתה אוהב את הצלעות שלך, הם ייעשו ב 4-8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.