זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, צלעות חזיר, חומץ יין חדור רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל במרינדה רימונים, צלעות חזיר עם זיגוג רימון, ו צלעות חזיר ברוטב סויה.
הוראות
1
להקציף שמן זית, חומץ, רוזמרין, שום ופלפל שחור יחד בכוס גדולה או קערת קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
שמן זית
רוזמרין
חומץ
שום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את צלעות החזיר וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר צלעות חזיר מן המרינדה, המרינדה להשליך, ואת צלעות חזיר העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
מרינדה
מלח
5
מבשלים את צלעות החזיר על הגריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, 7 עד 10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.