קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות חזיר ורוטב פטריות

צלעות חזיר ורוטב פטריות
רוטב צלעות חזיר ופטריות דורש כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ברוטב הזה יש 369 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.57 דולר למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, פטריות, קמח וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. עם ציון ספונקולרי של 60% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר ברוטב פטריות , צלעות חזיר עם רוטב פטריות וצלעות חזיר עם רוטב פטריות .

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר ב-2 כפות חמאה למשך 2-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוציאים ושומרים חם.
3
לזרוק פטריות עם מיץ לימון. באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל בשארית החמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מערבבים את הקמח, המלח והטרגון לתוך המחבת עד לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה את המרק, היין ואם רוצים, רוטב השחמה, מגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. להביא לרתיחה. מחזירים את הצלעות למחבת. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°).
מרכיבים שתצטרך
רוטב בראונינגרוטב בראונינג
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.