צלעות חזיר לחם
צלעות חזיר לחם דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 455 קלוריות. אם יש לכם מרק עוף, גבינת שמנת בצל ועירית לקרטון, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר לחם, צלעות חזיר לחם, ו צלעות חזיר לחם.
הוראות
בקערה רדודה מקציפים את הביצה.
מניחים את פירורי הלחם בקערה רדודה אחרת. טובלים צלעות חזיר בביצה, ואז מצפים בפירורים.
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות.
בסיר קטן שלבו את גבינת השמנת, המרק והחלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר חסר מעצורים של סוס בר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.