קוביות תפוחי אדמה פריכות
המתכון קוביות תפוחי אדמה פריכות ניתן להכין תוך כ-45 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 346 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 4 ומחירו 54 סנט למנה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, טימין, מיורן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . הציון הזה מוצק. נסו קוביות תפוחי אדמה פריכות , קוביות טופו פריכות עם מנגו ואבוקדו , וקוביות תפוחי אדמה ראנץ' (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, המלח, הטימין, המיורן והפלפל.
להוסיף תפוחי אדמה; אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
יוצקים חמאה לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מערבבים פנימה את השום.
מוסיפים תפוחי אדמה ועלה דפנה.
מכסים ואופים ב-450 מעלות למשך 20 דקות. לחשוף ולערבב; אופים 15-20 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה משחימים קלות ורכים. לזרוק את עלה דפנה.