מלית נקניק איטלקית מסורתית היא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 479 קלוריות . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר לחג ההודיה . אם יש לכם זיתים ממולאים בפימיינטו, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית נקניק איטלקית , מלית נקניק איטלקי גבינה , ומלית נקניק ועשבי תיבול איטלקית .
הוראות
1
במחבת מבשלים ומפוררים נקניק ב-1 כף. שמן זית עד שאינו ורוד יותר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
1 1/2 כוסות מים או יין לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה גדולה מערבבים את קוביות הלחם ואת יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים פלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
4
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות או עד שהם פריכים ומשחימים קלות, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את התבנית לרשת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בקערה גדולה מאוד מערבבים את קוביות הלחם, נקניק שמורה, גבינת פרמזן, פלפל ירוק, עגבניות מיובשות, בזיליקום ושום.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
רוטב עגבניות Hunt's®
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מערבבים ביצים ומים; יוצקים על תערובת הלחם וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מעבירים ל-13 אינץ' עם חמאה. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. מנקד בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד שהם חמים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
פורסם במקור כמלית נקניק איטלקית מסורתית ב-Johnsonville® Sausage
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו