עוגת הר געש שוקולד
עוגת געש שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 28 גרם שומן ובסך הכל 495 קלוריות . מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.26 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לכם אגוזי פקאן, חטיפי קוקוס בגודל ביס, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת געש שוקולד וחמאת בוטנים , קוקטייל עוגת לבה געש שוקולד ועוגת געש .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ' עם ספריי נון-סטיק.
מערבבים את הקוקוס והאגוזים ומפזרים אותם בצורה אחידה בתבנית. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות על הקופסה. מערבבים פנימה את חטיפי הממתקים הקצוצים.
יוצקים את הבלילה על הקוקוס והאגוזים.
מערבבים את גבינת השמנת, החמאה והסוכר. זרוק באקראי כפות מהתערובת הזו על גבי הבלילה; לא להפיץ אותם.
אופים עד שדפנות העוגה מתרחקות מהתבנית, 40 עד 50 דקות.
יוצקים את זיגוג שוקולד פקאן החם על העוגה. פורסים ונהנים.
בסיר על אש בינונית-גבוהה מערבבים את החמאה, החלב, אבקת הקקאו ותמצית הווניל. לאחר שהחמאה נמסה, מסירים מהאש.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הפקאנים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "