צלעות חזיר מבושלות איטיות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר מבושלות איטיות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 468 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך פלפל, שמן קנולן, צלעות חזיר חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. הציון הזה די טוב. נסו איטי מבושל חנוק צלעות חזיר, צלעות חזיר דובדבן מבושלות לאט, ו ברביקיו אפרסק מבושל איטי חנוק צלעות חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ב -5 או 6 קילו. סיר איטי מצופה תרסיס בישול. במחבת טפלון גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן בקבוצות.
מניחים צלעות על תפוחי אדמה.
קולים בצל בטפטופים עד שהם רכים; מניחים מעל צלעות. ממיסים חמאה במחבת.
שלב את הקמח, המלח, הפלפל והמרק לתערובת אחידה. מערבבים לתבנית.
מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יוצקים רוטב על בצל. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהחזיר רך. דל שומן ועבה מיצי בישול אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
![יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר]()
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.