צלעות חזיר מוקפצות ברוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים
צלעות חזיר מוקפצות עם רוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל של 1261 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מיונז, חסה רומיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, 15 דקות מוקפצות צלעות חזיר חרדל דבש, ו סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת קטנה. מבשלים בצל ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים יין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מניחים את המים בסיר בינוני ומוסיפים 2 כפות מלח, מביאים לרתיחה. מקציפים לאט את קמח התירס ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומורחים לתבנית אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' בחמאה. מצננים במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או מטגנים בשמן עמוק עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חותכים את הפולנטה לריבועים בגודל 1/2 אינץ'. לחפור קלות בקמח תירס ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
1
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את הגבינה והקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים 2 כפות מהגבינה לתבנית ליצירת עיגול בגודל 4 אינץ'. מבשלים עד שהגבינה נמסה מעט אך לא יציבה. בעזרת מרית הופכים את הגבינה ומבשלים עד שהיא יציבה. עוטפים את הפריך מעל מערוך גדול עד להתקררות. חזור.
מחממים כמה כפות שמן במחבת מטגנת גדולה עד שכמעט מעשנים. מבשלים את החזיר במשך 3 עד 4 דקות בצד 1 או עד להזהבה, הופכים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל לאלילות בינונית.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. קניון כביש שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קניון כביש שרדונה
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.