צלעות חזיר מזוגגות בלסמי-שזיף
המתכון ניתן להכין צלעות חזיר מזוגגות בלסמי-שזיף בעוד כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חמאה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, ו צלעות חזיר מזוגגות בלסמיות נהדרות.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מפזרים חזיר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 1/2 דקות בכל צד.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; לטגן 30 שניות.
מוסיפים יציאה וחומץ למחבת; מבשלים 30 שניות, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ושמורות שזיפים; לבשל במשך 30 שניות או עד חלקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר חזיר למחבת; לבשל 30 שניות או עד מידה רצויה של doneness, פונה מעיל.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.