צלעות חזיר ממולא מרווה תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי מרווה, פלפל טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים, צלעות חזיר תפוחים ומרווה, ו צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ו -3 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 10 דקות או עד שהירקות רכים ונוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום.
3
להוסיף מלית לערבב מרק; מערבבים עד הנוזל נספג. מערבבים מרווה, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
4
בואו לעמוד 20 דקות.
5
לקצץ שומן עודף מכל צלע חזיר, לחתוך חריץ בצד 1 של כל קוצץ כדי ליצור כיס. תערובת מילוי כפית באופן שווה לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
שלב הנותרים 4 כפות פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. לשפשף את שני הצדדים של צלעות חזיר ממולא באופן שווה עם 2 כפות שמן, ולהפיץ תערובת פטרוזיליה באופן שווה על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צלעות חזיר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
לבשל צלעות הנותרים 2 כפות שמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים על מתלה משומן קלות במחבת מטאטא.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
9
הוסף 1 כוס מים לתחתית של מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
10
אופים ב 375 במשך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
12
מקשטים, אם תרצה.
13
* 1/2 כפית מרווה שפשף ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
מרווה משופשפת
14
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pepperidge Farm הרב מלית
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.