קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

נגיסות גבינה איטלקיות

נגיסות גבינה איטלקיות
נגיסות גבינה איטלקיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 321 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, גבינת פרובולון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו נגיסות שניצל איטלקיות, נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה, ו גבינה איטלקית עשב קינואה עקיצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חמאה ופרמזן; מורחים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
מניחים 8 פרוסות לחם, הצדדים חמאה למטה, על נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
שכבה 8 פרוסות לחם על נייר שעווה כל אחד עם 2 פרוסות גבינת פרובולון, העליון עם פרוסות לחם שנותרו, הצדדים חמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות גבינה פרובולוניתפרוסות גבינה פרובולונית
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
כריכי בישול, בקבוצות, על מחבת חמה או במחבת nonstick מעל חום בינוני, לחיצה בעדינות עם מרית, 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
חותכים כל כריך לרביעיות, ומגישים עם רוטב מרינרה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo