נגיסות גבינה איטלקיות
נגיסות גבינה איטלקיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 321 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, גבינת פרובולון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו נגיסות שניצל איטלקיות, נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה, ו גבינה איטלקית עשב קינואה עקיצות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חמאה ופרמזן; מורחים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים 8 פרוסות לחם, הצדדים חמאה למטה, על נייר שעווה.
שכבה 8 פרוסות לחם על נייר שעווה כל אחד עם 2 פרוסות גבינת פרובולון, העליון עם פרוסות לחם שנותרו, הצדדים חמאה למעלה.
כריכי בישול, בקבוצות, על מחבת חמה או במחבת nonstick מעל חום בינוני, לחיצה בעדינות עם מרית, 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב וגבינה נמס.
חותכים כל כריך לרביעיות, ומגישים עם רוטב מרינרה לטבילה.