קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צלעות חזיר ממולאות בפלפל

צלעות חזיר ממולאות בפלפל
צלעות חזיר ממולאות בפלפל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 464 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש לחם, בצל, שן שום וצלעות חזיר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר פלפל , צלעות חזיר משופשפות בפלפל וצלעות חזיר בצל ופלפל .

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מטגנים את הפלפל האדום והבצל ב-1 כפית שמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3
מערבבים פנימה את קוביות הלחם, הצ'ילי והתירס; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
חותכים כיס בכל צלעות חזיר על ידי חיתוך כמעט עד העצם; למלא במלית. אובטח בעזרת קיסמים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
מפזרים צלעות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
7
מצפים את אותה מחבת בתרסיס בישול; להוסיף את שארית השמן. מבשלים צלעות על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד להשחמה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5-8 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות. לזרוק קיסמים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה