קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צלעות חזיר ממולאות בפלפל

צלעות חזיר ממולאות בפלפל
צלעות חזיר ממולאות בפלפל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 464 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש לחם, בצל, שן שום וצלעות חזיר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר פלפל , צלעות חזיר משופשפות בפלפל וצלעות חזיר בצל ופלפל .

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מטגנים את הפלפל האדום והבצל ב-1 כפית שמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מערבבים פנימה את קוביות הלחם, הצ'ילי והתירס; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים כיס בכל צלעות חזיר על ידי חיתוך כמעט עד העצם; למלא במלית. אובטח בעזרת קיסמים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
מפזרים צלעות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
7
מצפים את אותה מחבת בתרסיס בישול; להוסיף את שארית השמן. מבשלים צלעות על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד להשחמה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5-8 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות. לזרוק קיסמים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף