צלעות חזיר מצופות אגוז עם סתיו ירקות אורז בר
צלעות חזיר מצופה אגוז עם סתיו ירקות אורז בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אגוזי מלך, chard שוויצרי, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא, ו סתיו Rissoles אורז בר.
הוראות
כדי להכין חזיר, מניחים צלעות בצלחת רדודה; לטפטף באופן שווה עם ווסטרשייר.
מערבבים מלח, מרווה ופלפל שחור בקערה קטנה. שמור 3/4 תערובת מלח כפית.
מוסיפים אגוזי מלך לתערובת מלח הנותרת; לזרוק היטב. לחץ תערובת אגוז על שני הצדדים של צלעות חזיר. מכסים ומקררים 30 דקות.
מבשלים פרוסת בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
הוסף צלעות חזיר לטפטופים במחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הוסף 1/4 מרק עוף כוס למחבת. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד לרמה הרצויה של doneness.
כדי להכין אורז, לחמם סיר גדול על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים (דרך שום) למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
מניחים 1 תערובת אורז כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1 צלעות חזיר.
טפטוף כל מנה עם טפטוף מחבת, ומפזרים כל אחד עם 1 כף פטרוזיליה.