צלעות חזיר מצופה אגוז עם סתיו ירקות אורז בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אגוזי מלך, chard שוויצרי, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא, ו סתיו Rissoles אורז בר.
הוראות
1
כדי להכין חזיר, מניחים צלעות בצלחת רדודה; לטפטף באופן שווה עם ווסטרשייר.
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים (דרך שום) למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.